De beste Fietstour in Valencia om de stad te ontdekken

Ben je klaar om tijdens de beste fietstour van Valencia de hotspots van deze sinaasappelstad te verkennen? Bij Bed en Bikes Valencia bieden wij de verschillende fietstours in Valencia aan met ervaren Nederlandstalige tour guides.

Waarom kiezen voor een fietstour in Valencia met Nederlandstalige gids?

  1. Locale NL gidsen: Onze Nederlandstalige gidsen zijn echte Valencianen. Ze kennen de stad als hun broekzak en delen graag hun inzichten, verhalen en geheime plekjes met jou.
  2. Leuke highlights Fietsroutes:  Onze gidsen nemen je mee op een avontuurlijke reis door het historische centrum, langs het uitgestrekte Turia-park en naar de futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias. Onderweg ontdek je bijzondere weetjes, gezellige pleinen en knusse straatjes.
  3. Proefverrassing: Tijdens de fietstour verrassen we je met een heerlijke Valenciaanse lekkernij. Wat het precies is, houden we nog even geheim. Maar geloof ons, het is de perfecte traktatie om je energie op peil te houden tijdens het fietsen!
  4. Goede Fietsen: Je krijgt een goede en fijne fiets mee voor de fietstour.
  5. Flexibele Starttijden: Kies uit ochtend- of middagtours. We starten dagelijks om 10.00 vanuit het oude centrum. De fietstour duurt ongeveer 3 uur, inclusief een korte stop voor een drankje en persoonlijke tips.

Reserveren en Contact

Wil je de stad op een unieke manier verkennen? Reserveer dan nu je plek voor beste fietstour van Valencia! Hier zijn verschillende manieren om ons te bereiken:

  • E-mail: info@bedandbikesvalencia.com
  • Telefoon (binnen openingstijden)
  • Vul het reserveringsformulier in op onze website (je boeking is pas bevestigd als je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen)

Zonnetje aan de hemel, haren in de wind en fietsen maar! Ontdek Valencia op de fiets met Bed and Bikes Valencia en laat je verrassen door deze geweldige stad op twee wielen. ¡Vamos! 🚲🌞